Restaurant RUW.

Restaurant RUW.

Bar | Restaurant | Terras

Bij aankomst in ons hotel checkt u in aan onze receptie, vervolgens brengt u uw bagage naar uw comfort kamer, om tot slot neer te strijken in de bar of op het terras van RUW.  en uw verblijf in Valkenburg kan beginnen.

RUW. is dé plek in Valkenburg om te genieten van een heerlijke cocktail, zoals de RUW. signature Gin & Tonic of kies uit een van onze 9 speciaalbieren van de tap. Een royale borrelplank erbij om samen van te genieten, zonnetje aan de hemel en het recept voor een onvergetelijk verblijf in het zuiden is compleet.

Nieuwe samenwerking Hotel Valkenburg by Mercure en Restaurant RUW

Hotel Valkenburg by Mercure en Restaurant RUW. zijn een samenwerking aangegaan met onze buren, Restaurant De Beren Valkenburg.

Het restaurant, de bar en het terras van RUW. zijn dagelijks geopend om te genieten van het RUW. bar & bitesmenu. Diner zal vanaf heden geserveerd worden bij De Beren, dat zich op minder dan 100 meter van het hotel bevindt.

Routebeschrijving (100 meter)
Verlaat het hotel door de uitgang van Restaurant RUW. en loop langs het Shimano Experience Centre en Anytime Fitness op. Ga links de hoek om en je ziet Restaurant De Beren direct voor je.