Evenementen

Hotel Valkenburg by Mercure

Algemeen

Hotel Valkenburg by Mercure en Restaurant RUW. zijn een samenwerking aangegaan met onze buren, Restaurant De Beren Valkenburg.

Evenementen

Ontdek onze aankomende evenementen en vier feest met vrienden, collega’s of familie. Bij ons vind je altijd wat je zoekt, van gezellige activiteiten tot bedrijfsevenementen. Onze evenementen staan garant voor plezier, entertainment en heerlijk eten. Bekijk onze kalender voor alle details en schrijf je in om als eerste op de hoogte te blijven. Wij zijn er klaar voor om je te verwelkomen en samen mooie herinneringen te maken!

Geniet een heerlijke High Beer bij Hotel Valkenburg by Mercure voor de man die je bewondert, zoals een vader, opa, bonusvader, vriend of andere persoon die je graag in het zonnetje zet. Laat je verrassen door de verschillende speciaal bieren. De High Beer is een perfecte manier om te ontspannen en te genieten van een gezellige middag.

Het arrangement kost €23,50 p.p. en bestaat uit een aantal speciaal bieren en bijbehorende hapjes.

Indien u dieetwensen of allergieën heeft, vragen wij u dat bij de reservering te vermelden.

25% korting fiets verhuur cycle center

Wat is nou de beste omgeving in Zuid-Limburg om te fietsen? Dat is in Valkenburg natuurlijk! In ons hotel liggen verschillende routes die je kunt volgen. Allemaal verschillend van elkaar, maar allemaal laten ze zien hoe mooi de natuur van Valkenburg is.

Onze gasten kunnen met 25% korting een fiets huren bij Cycle Center.

Geldig vanaf 03/06/2023 – 06/06/2023

Je kunt de hele maand juli iedere zaterdag heerlijk komen BBQ-en!

BBQ’en is de puurste vorm van koken. Een goed stuk vlees of vis, perfect gemarineerd. Met lekkere salades erbij, stokbrood met kruidenboter en overheerlijke wijnen kan deze dag niet meer stuk.

In het hotel wordt er een mini cocktail cursus gegeven. Meer informatie hierover volgt nog.